EM Fodbold

Skrevet den 31.05.2021, 19:40
Se alle Danmarks kampe
Nu ruller EM-bolden snart
Det har været et langt tilløb, men nu nærmer vi os endelig startfløjtet til sommerens helt store fodboldbegivenhed – EM 2020! Danmark er på hjemmebane, og det er du også. Du kan nemlig se alle kampene med tv fra YouSee.
 
 
  Se alle Danmarks kampe  
  15.000 hepper i Parken og hundredetusindevis sidder klar foran skærmen. Opbakningen er stor, og vi drømmer alle om medaljer til de danske drenge. Kasper Hjulmands tropper er nemlig blandt de mest formstærke landshold i Europa, og du kan følge dem hele vejen og se alle de danske kampe – uanset hvilken tv-pakke, du har.  
 
Læs mere om EM 2020
 
  Tag EM 2020 med dig overalt  
  Er du ikke i nærheden af et tv under en af sommerens mange spændende EM-kampe? Bare rolig! Med YouSee Tv & Film-appen på din mobil eller tablet, har du din tv-pakke med dig overalt. Så kan du også se bold, selv når du er på farten. Alle turneringens 51 kampe er fordelt mellem TV3-kanalerne og DR. Og du kan desuden se dem alle på Viaplay. Og har du ikke kanalerne i forvejen, er det nemt at få dem med Bland Selv.  
 
Hent app
 
 
  Få stemningen helt i top  
  Gør din fodboldfest foran skærmen endnu sjovere. Vi udlodder nemlig 10 EM-kasser fra Viaplay med alt det festlige udstyr, du skal bruge for at få stemningen i top inden Danmarks kampe. I kassen får du også en gavekode til en gratis lejefilm på Viaplay, så du kan fange en god film mellem kampene.  
 
Deltag i konkurrencen