Fanø Bad, Internet og TV forsyning

Skrevet den 20.08.2020, 08:08
Orientering fra FanøNet

Som mange nok ikke er bekendt med, har man i Fanø Bad Antenneforening / ejerforening ved afstemning på generalforsamling fredag den 31. august besluttet at overdrage TV og internetforsyning i området til Stofa. 

Vi er i Fanønet naturligvis kede af denne beslutning, ikke mindst da vi efterfølgende bliver kontaktet af rigtig mange ejere, som ikke har forstået sammenhængen, at man nu ikke længere vil kunne fortsætte medlemskabet af det lokale Fanønet, men i stedet må tegne abonnement hos Stofa.

Flere udtrykker undren over processen, og havde man vidst at dette var konsekvensen, ville man være mødt op og stemt for Fanønet.
Tidspunktet for generalforsamlingen lå imidlertid på et tidspunkt hvor mange ikke havde mulighed for at møde fysisk frem, og der heller ikke var mulighed for at stemme ved fuldmagt. 

Da kabelnettet i området imidlertid er ejet af Fanø Bad Antenneforening, har vi som udgangspunkt ikke mulighed for at levere signal.

Der er imidlertid mulighed for, at vi vil kunne levere signal til feriehotellerne og lejlighederne i området og nogle af  sommerhusene. Vi undersøger pt dette og vil gerne have tilkendegivelser fra alle, som gerne ser TV og internetforsyningen bibeholdt af Fanønet.  Dette kan gøres ved at fremsende en mail til svar@fanonet.dk  med en tilkendegivelse, at man gerne ser forsyningen opretholdt gennem Fanønet, samt navn og sommerhus- / ferielejlighedens adresse.

Vi vil løbende opdatere om status her på siden.

Status pr. 10. september:

Fanønet vil fortsat levere TV og internet på Norges Fjelde og Krebsestien samt

- Feriecenter Vesterhavet (Danland)
- Golfparken
- Ferielejlighederne på Fanø Badeland og Ferielejlighederne på "Kongen"

M.v.h.
Fanønet