Mailvalidering

Skrevet af Bestyrelsen den 06.05.2019, 20:10

Vi har sendt en mail ud til alle som har en mailkonto hos Nordby Antenneforening, at de skal verificere deres mailadresse og bopælsadresse.  Der er altså ikke tale om phishing eller andet med slette hensigter - hvorfor man trygt kan følge anvisningerne fra vores mailudbyder ASOM: 

Kære E-mail bruger på Fanønet

I forbindelse med at Fanønet tidligere har skiftet til ny leverandør, har vi brug for at få bekræftet navn og adresse for e-mailadresser, som slutter på @fanonet.dk. Dette gøres ved at benytte nedenstående link: http://www.mailvalidering.dk

På linket bliver du bedt om at indtaste navn, bopælsadresse samt e-mailadresse. Når du har indtastet disse data vil du modtage en ny e-mail, som indeholder et særligt link. Du skal benytte dette link, for at foretage en endelig bekræftelse. Denne procedure sikrer du kan beholde din nuværende @fanonet.dk e-mailadresse.

Hvis du har flere e-mailadresser skal du benytte ovenstående link flere gange, for at bekræfte hver e-mailadresse individuelt.Hvis du har en anden e-mailadresse, f.eks. @gmail.com eller @hotmail.com, skal du ikke foretage dig yderligere.

Du bedes bekræfte din e-mailadresse senest d. 30.juni 2019.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe på:

ant_telefonTryk 2 for support på internet (åben hverdage 16.30-21.00 week-end 11.30 - 21.00)