Nyheder fra YouSee

Skrevet den 01.05.2020, 00:00
Nyheder fra YouSee
  Fantastisk underholdning fra Nordisk Film  
     
  1. maj åbner vi døren til et nyt, spændende samarbejde med Nordisk Film, hvor vi støtter dansk filmproduktion. Samtidig får alle med tv fra YouSee som de første i Danmark fri adgang til at streame en række af Nordisk Films store danske film – og flere internationale storfilm – kort tid efter de er vist i biografen.
 
Fra i dag kan vore medlemmer se action-thrilleren ’Angel has fallen’ og gyserdramaet ’Midsommar’ og senere på året kan I blandt andet glæde jer til ’Klovn – The Final’ og ’Knives Out’. Filmene kan streames via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.*
 
     
 
Læs om alt det, I får med tv fra os
 
     
 
     
  Underholdning til de yngste på Ekstrakanalen  
     
  Med tv fra YouSee får I altid masser af ekstra underholdning. Fx hver måned på Ekstrakanalen en smagsprøve på en af de mange tv-kanaler, de kan få hos os. I maj byder vi på underholdning til de yngste, når vi blænder op for Disney Junior. Her kan man bl.a. møde ’Pyjamasheltene’, vennerne fra ’Mickeys klubhus’, ’Vampirina’ og ’Løvernes garde’. Og mange andre kendte og elskede Disney-figurer.
                                                                  
Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.
 
TV 2 News sendes ikke længere på Eventkanalen
TV 2 News har i en periode kunne ses på Eventkanalen. Denne ekstra mulighed stoppede pr. 30. april. Kanalen findes som Bland Selv-kanal. Savner man kanalen i sin nuværende tv-pakke, kan en Bland Selv-pakke være en mulig løsning. Vi håber, I har været glade for TV 2 News på Eventkanalen.
 
     
 
Læs mere om Ekstrakanalen
 
     
  Venlig hilsen
YouSee