NYT fra YouSee

Skrevet den 20.12.2021, 08:21
NYT fra YouSee
Disney+ nu i bland selv - ViaPlay inkluderet i fuldpakken

 

For 7 point kan du vælge Disney+ og få adgang til alt indhold via Disney+’ platforme, hvor du kan streame løs via på mobil, tablet, computer, Smart TV, Apple TV, Chromecast og diverse spilkonsoller.
 
Ved lanceringen kan du ikke se Disney+ via YouSee Tv & Film-appen, tv.yousee.dk og YouSee Tv-boksen, men vi arbejder for, at alle vores streamingtjenester skal kunne opleves med tv-boksen.
 
Disney+ er for alle
Disney+ er en streamingtjeneste, der udbydes af The Walt Disney Company. Med Disney+ kan du opleve de største historier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star samlet ét sted. Stream storfilm, nye Originals og populære serier. Med alt fra de nyeste hits til uforglemmelige klassikere, er der altid noget spændende at se.
 
Så nemt kommer du i gang

  1. Åbn din YouSee Tv & Film-app, tv.yousee.dk eller YouSee tv-boks, og vælg Menu, Indstillinger og dernæst Bland Selv.
  2. Vælg Disney+. Bekræft derefter dit valg.
  3. Du modtager kort efter en mail fra os med en guide til, hvordan du kommer i gang med Disney+.

Hvis du har TV Fuldpakke hos os og dermed YouSee, har du adgang til ViaPlay inkluderet i dit abbonement. Se mere uner Links / Filer :

https://www.fanonet.dk/Admin/Public/Download.aspx?File=Files%2FFiles%2FLinks+og+filer%2FYouSee+informationsmateriale%2FSa%CC%8Adan-bestiller-du-Adgangskoder-til-Webtv-og-Viaplay.pdf

Dansk underholdning er i topfor for øjeblikket og vi har selvfølgelig sørget for, at du har de bedste film og serier i din tv-pakke. Her kan du bl.a. tage på vanvittigt togt med ’Retfærdighedens ryttere’ eller se ’Sunday’ jonglere med kærligheden i den nyeste sæson af den populære komedieserie. Og som noget ekstra til dig, har du også chancen for at vinde billetter til seerhittet ’Vild med dans’.

 
  Se biografhittet ’Retfærdighedens ryttere’ – kvit og frit  
  Han har allerede givet os filmperler som ’Blinkende lygter’, ’Adams æbler’ og ’De grønne slagtere’. Og nu har Anders Thomas Jensen ramt plet igen. ’Retfærdighedens ryttere’ er blevet en øjeblikkelig klassiker, og filmen trak over 600.000 danskere i biografen. Som noget helt særligt til dig med YouSee Tv, kan du nu se den forrygende actionkomedie, hvor Mads Mikkelsen tager på et vanvittigt hævntogt. Se ’Retfærdighedens ryttere’ på din tv-boks eller i YouSee Tv & Film-appen nu.

Pssst…Husk at du har masser af danske og internationale storfilm i din tv-pakke.
 
 
Se masser af storfilm
 
  Sæson 4 af Sunday er sparket i gang  
  ’Sunday’ er endelig tilbage, og denne gang skal den helt store kamp spilles udenfor fodboldbanen. Nu er det nemlig kærligheden, der står for skud, når Sunday forsøger at vinde Marias hjerte. Der sker også store ændringer i  FC Fredericia, hvor Bjarne, spillet af Lars Hjortshøj, vender tilbage som klubbens nye ejer efter at have lavet en tvivlsom formue i Kina. Glæd dig til grin og glidende tacklinger i denne prisvindende komedieserie.

Du kan se alle fire sæsoner af ’Sunday’ på Xee med tv fra YouSee.
 
 
Se Sunday nu
 
  Vind billetter til Vild med dans  
  Nu har du muligheden for at komme helt tæt på dansegulvet i TV 2’s  'Vild med dans'. Vi udlodder nemlig 2x2 billetter til showet den 15. oktober i København. Deltag i konkurrencen, så er det måske dig, som skal med til dansefest!  
 
Deltag i konkurrencen
 
  Sådan finder du alle de gode film og serier  
  Du kan se filmene og serierne på din YouSee Tv-boks, i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk

De ligger alle sammen klar til dig nu - og de koster ikke ekstra. Du finder dem ved at vælge 'Film' eller 'Serier' i menuen, og søge efter det, du gerne vil se.
 
  Tip! Har du brug for et overblik over din tv-pakke?  
  Så besøg vores selvbetjening, Mit YouSee.