NYT fra YouSee

Skrevet den 20.12.2021, 08:21
NYT fra YouSee
Dansk underholdning er i topform i øjeblikket, og vi har selvfølgelig sørget for, at du har de bedste film og serier i din tv-pakke. Her kan du bl.a. tage på vanvittigt togt med ’Retfærdighedens ryttere’ eller se ’Sunday’ jonglere med kærligheden i den nyeste sæson af den populære komedieserie. Og som noget ekstra til dig, har du også chancen for at vinde billetter til seerhittet ’Vild med dans’.  
  Se biografhittet ’Retfærdighedens ryttere’ – kvit og frit  
  Han har allerede givet os filmperler som ’Blinkende lygter’, ’Adams æbler’ og ’De grønne slagtere’. Og nu har Anders Thomas Jensen ramt plet igen. ’Retfærdighedens ryttere’ er blevet en øjeblikkelig klassiker, og filmen trak over 600.000 danskere i biografen. Som noget helt særligt til dig med YouSee Tv, kan du nu se den forrygende actionkomedie, hvor Mads Mikkelsen tager på et vanvittigt hævntogt. Se ’Retfærdighedens ryttere’ på din tv-boks eller i YouSee Tv & Film-appen nu.

Pssst…Husk at du har masser af danske og internationale storfilm i din tv-pakke.
 
 
Se masser af storfilm
 
  Sæson 4 af Sunday er sparket i gang  
  ’Sunday’ er endelig tilbage, og denne gang skal den helt store kamp spilles udenfor fodboldbanen. Nu er det nemlig kærligheden, der står for skud, når Sunday forsøger at vinde Marias hjerte. Der sker også store ændringer i  FC Fredericia, hvor Bjarne, spillet af Lars Hjortshøj, vender tilbage som klubbens nye ejer efter at have lavet en tvivlsom formue i Kina. Glæd dig til grin og glidende tacklinger i denne prisvindende komedieserie.

Du kan se alle fire sæsoner af ’Sunday’ på Xee med tv fra YouSee.
 
 
Se Sunday nu
 
  Vind billetter til Vild med dans  
  Nu har du muligheden for at komme helt tæt på dansegulvet i TV 2’s  'Vild med dans'. Vi udlodder nemlig 2x2 billetter til showet den 15. oktober i København. Deltag i konkurrencen, så er det måske dig, som skal med til dansefest!  
 
Deltag i konkurrencen
 
  Sådan finder du alle de gode film og serier  
  Du kan se filmene og serierne på din YouSee Tv-boks, i YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk

De ligger alle sammen klar til dig nu - og de koster ikke ekstra. Du finder dem ved at vælge 'Film' eller 'Serier' i menuen, og søge efter det, du gerne vil se.
 
  Tip! Har du brug for et overblik over din tv-pakke?  
  Så besøg vores selvbetjening, Mit YouSee.