TV Kanaloversigt 2022

Skrevet den 24.11.2021, 19:38
TV Kanaloversigt 2022
Gældende fra 1. Januar 2022

NB.  Vær opmærksom på, at de ekstra tyske kanaler, vi i vores forening har udover YouSee's standard udbud, ikke er med i YouSee oversigten.

/Files/Files/Links og filer/TV kanaler/Kanaloversigt_-gældende-fra-1.-januar-2022.pdf

FM radioprogramudbudet via antennestikket vil være uændret i 2022.

En samlet ny oversigt vil være tilgængelig ved årsskiftet, og kan tilgås nederst på hjemmesidens forside.

Ændringer i grundpakken ved årsskiftet
I kan se frem til at få TV 2 News og TV3 Puls i tv-pakken, da mange vores kunder har efterspurgt netop disse to kanaler. Desuden har Viacom valgt at lukke kanalen Paramount Network, så den udgår derfor af pakken.

Ændringer i mellempakken ved årsskiftet
Tv-pakken får tre nye børnekanaler: Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr. De giver adgang til populære komedieserier, seje tegnefilm og pædagogisk indhold til mindre børn, som Svampebob Firkant, Paw Patrol, Paddington og meget mere.
Læs mere om de tre børnekanaler på yousee.dk/nick.

Ændringer i Fuldpakken ved årsskiftet
I tv-pakken bliver der adgang til streamingtjenesten Viaplay med Viaplay-appen. Viaplay byder på et kæmpe udvalg af film, serier, velkendte TV3-programmer samt nogle af de største Hollywood-film, masser af sæsoner af anmelderroste serier, populært børneindhold og hyggelige familiefilm. Ved årsskiftet vil medlemmer/beboere, som vi må kontakte, modtage loginoplysninger, så de kan komme i gang med at bruge Viaplay.
Læs mere på yousee.dk/viaplay-fp.

Derudover kan I se frem til to nye kanaler i tv-pakken - nemlig Paramount+ Movies og Paramount+ Series. Fuldpakken giver fortsat adgang til streamingtjenesten Paramount+, som løbende har udvidet indholdet med endnu flere film, serier, dokumentarer og underholdning for børn. Se hvad Paramount+ byder på netop nu på yousee.dk/paramount-plus-fp.

Desuden udgår de fire C More-kanaler af tv-pakken, og det vil ikke længere være muligt at streame 
C More-indholdet.

Fox+ lukker ved årsskiftet i Bland Selv 
Disney har valgt at lukke for Fox+ den 1. januar 2022, og derfor vil medlemmer/beboere, der har valgt tjenesten i Bland Selv ikke længere kunne tilgå indholdet fra Fox+. De får i stedet frigivet fire point, som kan bruges på andre kanaler eller streamingtjenester i Bland Selv.

Desuden justeres antallet af point på udvalgte Netflix-abonnementer i Bland Selv. Det betyder, at medlemmer/beboere med de udvalgte abonnementer skal bruge færre point og får frigivet 1 point, som de frit kan bruge på andet indhold i Bland Selv. 

Om ekstrakanaler
Da TV 2 News og TV3 Puls bliver en del af Grundpakken pr. 1. januar 2022, skal de medlemmer/ beboere, der har haft den eller disse som Ekstrakanaler, selvfølgelig ikke længere betale for dette 
(TV 2 News til 40 kr./md.) og (TV3 Puls til 40 kr./md.), og deres Ekstrakanal-abonnement vil automatisk blive opsagt. 

De øgede udgifter til sportsrettigheder, indholds- og ophavsrettigheder betyder, at følgende Ekstrakanaler pr. 1. januar 2022 får ny månedspris: TV3+ til 70 kr., TV3 SPORT til 60 kr. og TV3 MAX til 40 kr.
 

Om Paramount+
Medlemmer/beboere med et abonnement på YouSee Tv-boksen fra før 25. marts 2021 vil ikke længere have adgang til Paramount+ streamingtjenesten, som en del af abonnementet. Streamingtjenesten kan fortsat tilvælges i Bland Selv

Den 1. januar 2022 udgår C More af fordelsprogrammet YouSee More, og medlemmer/beboere, der har valgt at have adgang til C More vil i stedet i løbet af december få adgang til streamingtjenesten Paramount+, der også indeholder film og serier. Det er muligt at vælge en anden fordel i Mit YouSee, hvis man ikke ønsker Paramount+.