Historie - top

FanøNets historie


FanøNet er en mere end 50 år gammel forening og virksomhed, anerkendt som en absolut pålidelig og sikker leverandør til lokalsamfundet på Fanø, når det gælder TV-signal og løsninger til bredbånd og telefoni. FanøNet drives af fastansatte og frivillige ildsjæle, for hvem ingen opgave er for stor og ingen for lille.

 

 • 1972
  Nordby Antenneforening stiftes d. 18. september og forsynede derefter i mange år husstandene på Fanø med kabel-TV

   
 • 2001
  I marts blev de første abonnenter sluttet til Internettet og FanøNet blev en realitet.
  FanøNet forsyner i dag Nordby, Rindby og Rindby Strands sommerhusområder, samt feriehotellerne og Golfparken i Fanø Bad med TV-pakker, TV-streaming og bredbånd (internet)

   
 • 2023
  F
  anøNet tilbyder - foruden faste og bland-selv TV-pakker - en helt ny løsning til TV-streaming i samarbejde med youSee

   
 • 2023
  Foreningen færdiggør og driver et innovativt distribueret fibernetværk bygget på digital fiberteknologi i et samarbejde med ASOM-Net. Nettet tilbyder højhastigheds bredbåndsforbindelser til alle vores abonnenter, med internetadgang, mail, IP-telefoni, streamning mv.

   
 • 2023
  Foreningen tilbyder nu IP-telefoniløsninger - til alle vores kunder som har en bredbåndsløsning fra FanøNet. Vi tilbyder også mobil-abonnementer til dig som ønsker et prisgunstigt alternativ

   
 • 2024
  FanøNet ændrer administrationen fra årsskiftet 2023/2024. Dette betyder, at foreningens økonomiservice, medlemsservice og opkrævningsservice lægges ud til vores samarbejdspartner ASOM-Net i Vejen, som er et fællesskab for frie antenneforeninger i Danmark
  .