FanøNet Telefoni

I samarbejde med teleselskabet Evercall leverer FanøNet telefoni til vores medlemmer. Vi tilbyder gennem samarbejdet abonnementer på mobiltelefoni og IP-telefoni.

FanøNet IP-telefoni

Kender du fornemmelsen af at sidde i sommerhuset på Fanø og mangle mobildækning - eller er din fastnetregning fra dit nuværende teleselskab bare steget igen, så er der sandsynligvis i begge tilfælde et spændende alternativ for dig i IP-telefoni.

Hvad er IP-telefoni?
IP-telefoni er en revolutionerende teknologi, der helt har ændret måden vi kommunikerer på. Ved IP-telefoni fortsætter du med at bruge din nuværende fastnetstelefon som nu blot tilsluttes dit modem i stedet for fastnettet. Du skal derfor have et bredbåndsabonnement (internet) hos FanøNet for at få IP-telefoni.

Vi overflytter dit gamle fastnetnummer så du kan ringe fuldstændigt som du plejer med dine eksisterende fastnettelefoner. Du kan også vælge et helt nyt fastnetnummer fra os.

Uanset om du er en virksomhed, der søger at optimere sin kommunikation eller en privatperson der ønsker at spare penge på telefonregningern, så er IP-telefoni en mere effektiv og omkostningseffektiv måde at forbinde med verden på.

Hvad koster det?
IP-telefoni er meget billigere end fastnettelefoni, både for dine nationale og dine internationale opkald. På danske opkald
kan du regne med at spare 50-60% på telefonregningen fra din fastnetoperatør. På udlandsopkald kan du spare helt op til 98%!

Gennem FanøNet kan du komme i gang med et abonnement på IP-telefoni for bare 79 kr. i måneden som giver dig gratis opkald til alle fastnet- mobil- og IP-telefoner i hele Danmark.

 

 

 

FanøNet mobiltelefoni

Er du på udkig efter et billigt alternativ til din nuværende mobiloperatør, så kan du med fordel læse videre.

FanøNet leverer i samarbejde med Evercall en række mobilabonnementer som sikrer dig  en meget gunstig pris sammenholdt med en række fordele.

Det er nemt at skifte til Evercall gennem FanøNet. Du finder priser på mobilabonnementer fra kun kr. 20 pr. måned.

Sådan skifter du til vores mobilabonnement:

Det er nemt at skifte til vores mobilabonnement. Følg blot disse trin for at komme i gang:

  • Tryk på knapen "Bestil mobiltelefoni" forneden
  • Vælg det abonnement, der passer bedst til dine behov
  • Vælg flytning af dit nuværende mobilnummer eller opret et nyt mobilnummer
  • Udfyld den nødvendige information og bekræft din tilmelding
  • Vi påbegynder oprettelse og du vil få nærmere information på din e-mail
  • Vi gør det let for dig at skifte til vores abonnement