Top

FanøNet er anerkendt som en pålidelig og servicesikker leverandør til lokalsamfundet når det gælder TV-signal, bredbåndsløsninger og telefoni.

Du støtter op om det lokale initiativ ved at støtte FanøNet.

Virksomhedsprofilen som PDF

FanøNet har en vision

Vi drømmer om fortsat at forme en bæredygtig digital fremtid for vores ø-samfund. Vores vision er at forbinde vores ø og dens beboere med en verden af muligheder ved at tilbyde avancerede kommunikationsløsninger.

Vi stræber efter at skabe et digitalt netværk af høj kvalitet, der ikke kun leverer hurtig internetadgang, underholdning og telefoni, men også i fremtiden forbedrer livskvaliteten og styrker samfundets sammenhængskraft.

About us - Vision
About us - Mission

... vi har også en mission

FanøNet drives af fastansatte og frivillige ildsjæle, for hvem ingen opgave er for stor og ingen for lille. Vores mission er at være øens troværdige og innovative kommunikationspartner der går forrest med teknologi og lokal forankring. Vi leverer til både erhvervslivet og til private i lokalsamfundet, og støtter dermed op omkring det samlede lokalsamfund på øen med en række stærke produkter til meget gunstige og konkurrencedygtige priser.

FanøNet følger med udviklingen, og sikrer løbende de lokale virksomheder og husstande på øen, at vores produkter lever fuldt op til dagens standard og til de seneste teknologiske landvindinger på markedet for TV, Internet og telefoni.
Vi tager vores ansvar for miljøet alvorligt. Vi arbejder på at minimere vores klimamæssige fodspor og fremme bæredygtige teknologiløsninger.


Vores support er kendt på øen som hurtig og rettidig. Vi bor på øen og rykker ud når du har behov. Vores motto er “Vi er der hvor du er - Service til tiden”. Du kan derfor stole trygt på FanøNet når du skal vælge leverandør til dine TV- og kommunikationsløsninger.

Som medlem af FanøNet er der mange fordele...

FanøNet Bredbåndsløsninger

Lynhurtigt, stabilt og prisgunstigt bredbånd
Vi leverer hurtigt og stabilt internet fra 200 - 500 Mbit til meget konkurrencedygtige priser via vores nye digitale fibernet.
Som medlem af FanøNet tilbydes du lynhurtigt bredbånd, til medlemspriser som... Læs mere

FanøNet TV-pakker og streaming

FanøNet har øens bedste udbud af TV-kanaler
FanøNet tilbyder youSee TV med 3 faste programpakker eller streaming med youSee Play.
Med youSee Play kan du hjemme og på farten se lige netop dét du ønsker... Læs mere

FanøNet IP- og mobiltelefoni

FanøNet IP-telefoni koblet til dit bredbånd
Kender du fornemmelsen af at sidde i sommerhuset på Fanø og mangle mobildækning, eller er din fastnetregning fra dit nuværende teleselskab bare steget igen... Læs mere

FanøNet Mobiltelefoni - et prisgunstigt alternativ
Er du på udkig efter et billigt alternativ til din nuværende mobiloperatør, så har FanøNet... Læs mere