FanøNet Bredbånd

Hos FanøNet ved vi, hvor vigtigt det er i dagens digitale verden, at have en pålidelig og hurtig bredbåndsforbindelse. Derfor ønsker vi at sikre, at du får mest muligt ud af dit medlemsskab og abonnement hos os. FanøNet har i 2023 taget et betydningsfuldt skridt fremad ved senest, at opgradere den eksisterende netværksstruktur fra et centralt styret analogt netværk til et innovativt distribueret netværk bygget på digital fiberteknologi. Gennem det nye fibernet leverer vi stabile bredbåndsforbindelser, fra 200 - 500 MBit til en særdeles konkurrencedygtig pris for vores medlemmer, og med løsninger tilpasset til netop din husstands behov.

Vælg en af vores prisgunstige og konkurrencedygtige planer til dig og din familie.

FanøNet bredbåndsforbindelser

Stream, download og spil uden afbrydelser
200 Mbit/s er en stabil og hurtig
bredbåndsforbindelse som passer til de fleste familiers behov - ovenikøbet til en særdeles konkurrencedygtig pris.


Skru op for hastigheden og forvent en bredbåndsforbindelse, der giver dig mulighed for at surfe, downloade og streame indhold i en utrolig hastighed. Vores 300 Mbit/s-plan er ideel til familier og husstande, der kræver en hurtig og pålidelig forbindelse til alle deres enheder.


FanøNets 400 Mbit/s-plan er en ekstraordinær hastighed, der giver dig mulighed for at downloade store filer på et øjeblik, streame i absolut højeste kvalitet og spille online-spil uden forsinkelser. Oplev en stabil og lynhurtig bredbåndsforbindelse ud over det sædvanlige.


Når det kommer til vores 500 Mbit/s-plan er dette det ultimative valg. Med denne ekstraordinære høje hastighed, kan du nyde ultra-HD-streaming, uploade indhold på ingen tid og opleve en lynhurtig og pålidelig samtidig forbindelse til alle dine online-behov. Gør dig klar til en verden af rigtig hurtig bredbånd som du aldrig har prøvet det før.

* De viste priser er medlemspriser. Ved bestilling af internet tillægges de ovennævnte abonnementspriser et medlemskontingent til FanøNet på 45 kr./måned. Hvis du modtager TV fra FanøNet er medlemskontingentet på 45 kr. til foreningen allerede inkluderet i din TV-pakke, og du betaler derfor kun de viste abonnementspriser.

Installation og nyttige oplysninger

Når du bestiller bredbånd fra os, kommer vi ud til dig på øen og sikrer at alt er som det skal være. Vi installerer dit modem, sikrer at det er konfigureret korrekt og vi vejleder dig i den bedste opstilling af modemet i dit hjem, så du opnår den optimale WiFi dækning.

Vi leverer hovedsagligt din bredbåndsforbindelse til dig via vores digitale fibernet på Fanø. På de allersidste meter ind til dit hus sker leverancen via det eksisterende kabelnet, dette giver dig en stabil og sikker forbindelse og det sikrer dig, at unødige omkostninger til ny opgravning på din matrikel helt undgås.

Vi leverer et top-moderne modem til dig, som giver dig en ekstraordinær dækning i hjemmet. Der er naturligvis indbygget WiFi som bygger på WiFi 6 standarden. Dette sikrer dig den højeste hastighed på dit WiFi og et stort dækningsområde i hjemmet. Det er kun i meget sjældne tilfælde nødvendigt at opsætte dækningsforstærkning i hjemmet (range extender eller MESH) når du anvender et Arris modem fra FanøNet. På den måde sparer du samtidig på strømmen, da du kun behøver en enkelt enhed tilsluttet i dit hjem.

Skulle der opstå problemer undervejs i brugen af dit udstyr fra FanøNet er vores support klar til at hjælpe dig.


Se tidligere publicerede artikler om FanøNets bredbånd:

Kontakt os gerne
Har du spørgsmål til valg af internethastighed eller andet i forbindelse med din bestilling af internet, så er du altid velkommen til at kontakte os.