NYHED! +100 Mbit gratis til dig

Skrevet af Peter Damgaard Brusendorff den 20.06.2023, 08:50
NYHED!  +100 Mbit gratis til dig
Hos FanøNet er vi begejstrede for at meddele, at vi nu forærer +100 Mbit/s hastighed til alle vores værdsatte medlemmer! Uanset om du tidligere havde en plan med 100 Mbit/s, 200 Mbit/s, 300 Mbit/s eller 400 Mbit/s fra FanøNet, vil du med de ekstra +100 Mbit opleve en betydelig forøgelse af din internetoplevelse.


Vi ved, hvor vigtigt det er at have en pålidelig og hurtig bredbåndsforbindelse i dagens digitale verden. Derfor ønsker vi at sikre, at du får mest muligt ud af dit abonnement hos FanøNet. Med denne opgradering kan du downloade og streame dine yndlingsfilm og tv-serier endnu hurtigere end nogensinde før. Du kan også spille online-spil med minimalt ping og uden forsinkelser. Uanset hvad du bruger internettet til, vil den ekstra hastighed give dig en stabil og problemfri oplevelse.

Fra FanøNet vil vi gerne samtidig takke dig for at være en del af vores internetfamilie her på øen, og derfor giver vi dig denne fantastiske opgradering uden ekstra omkostninger. Hvis du f.eks. før havde en 100 Mbit/s forbindelse fra os - så har du nu 200 Mbit/s til kun 160 kr.  pr. måned*. Vi sætter pris på din tillid og støtte til det lokale initiativ på Fanø.

Du behøver ikke foretage dig yderligere for at komme i gang. Vi har allerede opgraderet din internetoplevelse så nyd derfor fordelene ved den forøgede hastighed, der bringer dig tættere på internettets fulde potentiale.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om din nye internethastighed - eller har behov for anden hjælp med dine produkter.

Tak fordi du valgte FanøNet som din foretrukne internetudbyder. Vi håber du bliver glad for din nye forbedrede internetoplevelse!

Se alle vores internetpriser her

* Ved valg af “Kun internet” tillægges de ovennævnte abonnementspriser et medlemskontingent til FanøNet på 45 kr./måned. Hvis du modtager TV fra FanøNet er medlemskontingentet på de 45 kr. til foreningen allerede inkluderet i din TV-pakke, og du betaler derfor kun de ovennævnte abonnementspriser