TV 2 får nyt udseende og TV 2 Zulu skifter navn til TV 2 Echo

Skrevet den 15.02.2023, 19:05
TV 2 får nyt udseende og TV 2 Zulu skifter navn til TV 2 Echo
1. del Nyt vedr. TV2 2. del Nyt på vej til YouSee’s Fuldpakke

 

 

 

 

 

1. del:

TV 2 får nyt udseende og TV 2 Zulu skifter navn til TV 2 Echo.

TV 2 Danmark får nyt udseende og nyt logo, ny front og nye farver. Det nye visuelle udtryk skal samle TV 2s kanalerne og brands og favne den digitale transformation.

Det nye udseende består af 34 nye farver, en ny skrifttype og nyt logo, som samler TV 2s brands i et mere ensartet udtryk på tværs af platforme.

TV 2 Play logo skal fremover have den samme røde farve som TV 2s hovedkanal. 

Som et led i TV 2’s nye strategi får alle deres tv-kanaler og TV 2 Play nyt design og nyt logo. Samtidig kommer der ny skrivemåde på alle tv-kanaler og TV 2 Play. (Mellemrum/store/små bogstaver).

Fremover skrives kanalerne på følgende måde:

TV 2

TV 2 Charlie

TV 2 News

TV 2 Fri

TV 2 Echo

TV 2 Sport

TV 2 Sport X

TV 2 Play                                                                                                

Kilde: TV 2 Danmark

Den nye identitet lanceres på TV 2s platforme mandag den 27. marts 2023. Der er tale om en løbende udrulning. Som bruger vil man derfor opleve, at dele af det nye visuelle udtryk opdateres løbende.

TV 2 Zulu skifter navn til TV 2 Echo
TV 2 Zulu skifter navn til TV Echo. Alle kunder som i dag har TV 2 Zulu i både deres faste tv-pakke, i Bland Selv og i YouSee Play får TV 2 Echo.

Pointsatsen på TV 2 Echo bliver den samme som TV 2 Zulu.

YouSee Play: 2 Point

Bland Selv: 1 Point
Det vil være den samme kanalplads – der er udelukkende tale om en navne og logoændring.

2. del:

BBC udvikler løbende deres tv-kanaler og programindhold og har i den forbindelse valgt at lukke kanalerne; BBC Brit og BBC Earth den 17. april. I stedet lancerer de en ny tv-kanal og en ny streamingtjeneste, som er specielt målrettet os i Norden: BBC Nordic og BBC Nordic+. 
 
BBC Nordic bliver en del af Fuldpakken 
Fra den 17. april vil BBC Nordic være en ny kanal på kanalplads 20, hvor BBC Brit ligger nu. Har man lavet sin egen kanalrækkefølge, finder man BBC Nordic på den plads, man har valgt til BBC Brit. 
 
BBC Nordic+ streamingtjenesten, som kan vælges i Bland Selv fra den 17. april, koster 2 point. BBC Nordic+ giver både tv-kanalen BBC Nordic og mulighed for at streame en masse ekstra programmer fra BBC. Alt indhold kan ses via YouSee Tv-boks, YouSee Play-appen eller play.yousee.dk.
 
Om BBC Nordic og BBC Nordic+ 
BBC Nordic og BBC Nordic+ er stedet, hvor jeres beboere/medlemmer finder det mest tankevækkende og underholdende tv fra BBC – omhyggeligt udvalgt til seere i Norden. Lad dig betage af de bedste dokumentarer fra Sir David Attenborough og Louis Theroux, grin med Graham Norton og QI, eller nyd en aften på sofaen med Den store britiske bagedyst.
 
TV 2 SPORT X bliver også ny kanal i Fuldpakken 
Fra den 17. april bliver sportskanalen TV 2 SPORT X en del af udbuddet i Fuldpakken. Kanalen kommer til at ligge på kanalplads 51.  
 
Om TV 2 SPORT X 
Med TV 2 SPORT X er der timevis af direkte sportsoplevelser - serveret med personlighed og passion. Her kan man blandt andet se UEFA Europa League, UEFA Conference League, La Liga med El Clásico, Serie A, Wimbledon, NBA, X Games, atletik, skiskydning og U21-landsholdet i fodbold. 
 
BBC Nordic kan tilvælges som Ekstrakanal fra den 17. april
De beboere/medlemmer, som i dag har valgt BBC Brit eller BBC Earth som Ekstrakanal til 20 kr./md. pr. kanal, vil når kanalerne lukker, få BBC Nordic som Ekstrakanal. Kanalen kommer til at ligge samme sted som BBC Brit. Prisen er stadig 20 kr./md., og har man valgt både BBC Brit og BBC Earth, som Ekstrakanal, vil man naturligvis kun skulle betale for én kanal, nemlig BBC Nordic.
 
BBC Nordic kan vælges i Bland Selv 
BBC Nordic-kanalen og streamingtjenesten BBC Nordic+ kan vælges i Bland Selv fra den 17. april Er man i tvivl om, hvordan det gøres, findes der en vejledning på yousee.dk/hjaelp-bland.

NB. Vi informerer om BBC-ændringerne til  beboere/medlemmer via enten mail og brev, hvis de aftager BBC-kanalerne som: Ekstrakanal, i en Bland Selv-pakke eller har en Fuldpakke (Tillægspakke), som de betaler hos YouSee.
Læs mere om Bland Selv